ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή και πρόσθεσε το αγαπημένο σου ζωάκι στο Pet.SCANIT.gr. Προστάτευσέ το από σήμερα.

Δωρεάν δημιουργία προφίλ κατοικιδίου μέσω των ταυτοτήτων PET SCANIT. Δημιούργησε εύκολα το προφίλ του κατοικίδιου ζώου σου, συμπληρώνοντας χρήσιμες πληροφορίες που θα αξιοποιηθούν από όποιον το βρει για να το επιστρέψει ασφαλές σε εσένα. Χρειάζεται απλώς να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία για να έρθει σε επαφή μαζί σου, καθώς και πληροφορίες για το ζωάκι σου.

Πληροφορίες για τη υγεία του κατοικιδίου. Η κατάσταση της υγείας του ή ενδεχόμενα μια κτηνιατρική αγωγή είναι σημαντική. Μπορείτε να συμπληρώσετε στο προφίλ του κάθε χρήσιμη πληροφορία για την υγεία του, ώστε σε περίπτωση απώλειας να γίνει γνωστή σε αυτόν που θα το βρει με τη χρήση της ταυτότητας Pet SCANIT. Σημαντική είναι και η συμπλήρωση των στοιχείων του κτηνιάτρου. Έτσι, όποιος το βρει θα γνωρίζει αμέσως την ανάγκη πιθανής αγωγής, ή επαφής με τον κτηνίατρο σε περίπτωση τραυματισμού του.

Ασφάλεια και Αποκλειστικότητα. Τοποθετείστε στο κολάρο του ζώου σας την ταυτότητα Pet SCANIT και συνεχίστε ενημερώνοντας το δικό του μοναδικό προφίλ. Μπορείτε να το τροποποιείτε όποτε θέλετε ή να το ανανεώνετε με νέες πληροφορίες, όσο συχνά επιθυμείτε.