ΓΙΝΕ ΧΡΗΣΤΗΣ

Προστάτευσε το κατοικίδιό σου με ταυτότητα Pet Scanit.

Με τη χρήση της «μοναδικής» ταυτότητας Pet ScanIT, τα κατοικίδιά σας προστατεύονται από τις δικές μας ταυτότητες που διαθέτουν αποκλειστικό κωδικό QR. Έτσι, δε θα ανησυχείτε για πιθανή απώλειά τους! Σε περίπτωση που ένα κατοικίδιο έχει χαθεί, όποιος το βρει, μπορεί με το κινητό του να σκανάρει την ταυτότητα PET SCANIT ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας, που είναι γραμμένη πάνω στην ταυτότητα και δίνοντας το μοναδικό αριθμό ταυτότητας να αναφέρει την εύρεσή του ή να δει το προφίλ του κατοικίδιου και τα στοιχεία επαφής με τον ιδιοκτήτη του.

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό στο Pet SCANIT και απαλλαχθείτε από το άγχος, του αν θα χαθεί το αγαπημένο σας ζωάκι. Αν ενδιαφέρεστε για το κατοικίδιο ζώο σας δημιουργήσετε το προφίλ του και προστατεύστε το. Το προφίλ του κατοικιδίου μπορεί να συμπληρωθεί με σημαντικές για αυτό πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το status του, έτσι ώστε, όσοι σκανάρουν την ταυτότητά του να γνωρίσουν αν αυτό το κατοικίδιο ζώο έχει χαθεί ή όχι. Αν θέλετε, προσθέστε φωτογραφία & βίντεο του κατοικίδιου ζώου σας, καθώς και απαραίτητα στοιχεία για τον ιδιοκτήτη και τον κτηνίατρό του. Μην ξεχνάτε ότι, αν το κατοικίδιό σας έχει κάνει νέους «φίλους» με προφίλ στο ScanIT μπορείτε να τους προσθέσετε στον τομέα «Φίλοι του κατοικιδίου» του προφίλ του.

Είστε έτοιμοι να συνεχίσετε; Εάν ναι, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενεργοποίηση Ταυτότητας". Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να συνδέσετε την ταυτότητα Pet SCANIT του κατοικίδιου ζώου σας, να δημιουργήσετε το προφίλ του και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που εμφανίζονται. Είναι πραγματικά απλό και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα να τροποποιείτε τα δεδομένα του προφίλ, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Ενεργοποιηση ταυτοτητας

 • Απλά βήματα για ενεργοποίηση της ταυτότητας  Pet ScanIT:

  • Συνδεθείτε, αν είστε ήδη χρήστης
   ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό.
  • Επιλέξτε το προφίλ του κατοικιδίου σας
   ή προσθέστε πληροφορίες
   για ένα νέο κατοικίδιο.
  • Συνδέστε την ταυτότητα του
   κατοικιδίου σας στο Pet.Scanit.gr
  • Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες μας,
   με τον καλύτερο τρόπο!
Περισσοτερα